کیهان

اسپرسو Espresso :

اسپرسو به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود که مقدار ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر آب داغ ( ۸۵ تا ۹۵ درجه سانتی گراد) با فشار زیاد از ۷ الی ۸ گرم قهوه آسیاب شده نسبتا ریز و فشرده شده عبور می کند و قهوه را دم می نماید. 

قهوه اسپرسو را میتوان توسط ماشین های اسپرسوساز و موکاپات دم نمود!!

⚠️پ.ن ۱:

قهوه دم شده به این روش ؛ از قهوه های دم شده در روش های دیگر ( فرنچ پرس ؛ فیلتر کافی , … به غیر از قهوه ترک ) بخاطر گذر پرفشار آب ؛ غلیظ تر بوده و دارای یک لایه کرم قهوه بر روی نوشیدنی می باشد!

⚠️پ.ن ۲:

قهوه اسپرسو پایه ی نوشیدنی های دیگری چون کافه لاته, کاپوچینو , کافه ماکیاتو , کافه موکا و کافه آمریکانو میباشد .

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Steve گروه معماری نقش کانال بدنسازی و لاغری تعمیر جک پارکینگ غرب تهران :: 09121062739 مرجع مقالات کاربردی برای استفاده از وسایل برقی ARMY.BTS آهنگ های پیشواز ایرانسل John اخبار دنیای وب